Mijn verhaal

Wat meer informatie over mezelf en mijn passie

Mijn verhaal

Mijn naam is Dillen, van kinds af ben ik gepassioneerd door patisserie. Als klein ventje werd ik super blij als ik met mama in de keuken mocht helpen met lekkers maken. Een keuze maken als studierichting was dan ook niet moeilijk. Ik startte in het eerste middelbaar aan Piva. Na het 2e middelbaar ging ik volop voor de technische opleiding brood en banket. Na een extra specialisatiejaar studeerde ik in 2020 af als patissier/bakker. Omdat ik het geweldig vind om met patisserie bezig te zijn, heb ik besloten om naast mijn voltijdse job, een online patisserie te starten in bijberoep.

Sinds 2021...

April 2021 .... eindelijk is het zo ver. De kogel is door de kerk. Ik start naast mijn voltijdse job een online patisseriebedrijf in bijberoep zodat ik me kan bezighouden met mijn passie: taarten maken en smaken combineren tot een lekkere eigen gecreëerde taart.

Verfijnde patisserie uit het heden en het verleden.

Patisserie maken zit in mijn genen. Mijn betovergrootvader was een patissier in Antwerpen. In zijn receptenboekje vond ik nog verborgen pareltjes die ik heb uitgeprobeerd en verfijnd. Dit geeft patisserie die knipoogt naar de smaken van begin 1900. Het is verfijnde patisserie. Door combinatie van oude recepten met hedendaagse technieken krijg je patisserie uit het heden en het verleden.

Decoratie / afwerking

De afbeeldingen en decoraties die op de site worden getoond zijn voorbeelden. Deze kunnen afwijken van de werkelijk geleverde producten. Afwerking gebeurt steeds volgens de op dat moment beschikbare decoraties.

Andere wensen

Ik heb in mijn webshop een selectie gemaakt van de meest gevraagde taarten. Moest je zin hebben in een taart die niet op de webshop staat, mag je altijd een mailtje sturen via het contactformulier. Ik bekijk uw vraag zo snel mogelijk en laat weten of dit gebak al dan niet kan gemaakt worden en wat de prijs hiervoor zal zijn. Ook voor specifieke themataarten kan je mij best een mailtje sturen. Op facebook en instagram kan je gerust een paar dingetjes bekijken.

Tijdig bestelling doorgeven

Omdat ik beide jobs combineer zou ik willen vragen om minimaal 1, liefst 2 weken op voorhand te bestellen. Lekkere patisserie bereiden kost tijd, dus is planning en tijd een noodzaak.
Hoe later je bestelt, hoe beperkter de keuze wordt.

Betaling

Betaling kan via overschrijving of cash. Indien u cash betaalt, mag dit bij aflevering van de taart. Indien u wil overschrijven, dan dient de overschrijving te gebeuren voor levering van de taart. Bij bestellingen van meer dan 50€, vraag ik om een voorschot te storten van 50%. Het totaal bedrag van uw bestelling wordt samen met de bevestigingsmail aan u verstuurd.

Bestelling

U geeft via de webshop aan wat u wens, en tegen wanneer. Bij ontvangst van uw bestelling bekijk ik of dit haalbaar is. Binnen de 48 uur ontvangt u van mij een mail of de bestelling kan uitgevoerd worden, inclusief het totaal te betalen bedrag + betalingsmogelijkheden.

Levering

Om praktische redenen ga ik de bestelling steeds aan huis leveren. Datum en uur van levering worden afgesproken op een voor beide haalbaar moment.

Annulaties en/of niet betaling

Bij annullatie binnen de 48 uur voor levering ben ik genoodzaakt om de gebruikte producten door de rekenen.
Indien er bij levering niet kan betaald worden, zal de levering niet door gaan, en dient alsnog 50% van de overeengekomen prijs betaald te worden als vergoeding voor de gebruikte materialen en producten.

Voor vragen en bestellingen contacteer ons op:

Scroll to Top